loading...
مجله یافان-جدید ترین اس ام اس و مطالب جالب وخواندنی
بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

جدید ترین مطالب مجله یافان
عکس های جدید و شخصی صدف طاهریان
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
سحر قریشی با چهره ای کتک خورده+عکس
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
نقشه ضد دراگون تاون هال ۸ کلش اف کلنز
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
مپ وار تاون هال 10 قوی
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
ابزار ذکر ایام هفته+کد
تاریخ : یکشنبه 27 دی 1394
معرفی آیفون 7 +شکل آن
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
بزرگترین کباب بناب-کباب ۵ متری
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
مدل شال و کلاه بافتنی دخترانه جدید
تاریخ : یکشنبه 01 آذر 1394
لباس مجلسی شیک
تاریخ : شنبه 30 آبان 1394
جدیدترین عکس های سمیرا حسینی
تاریخ : پنجشنبه 28 آبان 1394
مدل های جدید تزیین منزل همراه با چوب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
روش هایی برای زیبا شدن لب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
طرز تهیه سالاد ایتالیایی با مرغ
تاریخ : دوشنبه 25 آبان 1394
عکس نوشته های زیبای عاشقانه
تاریخ : شنبه 23 آبان 1394
مبارزه با خستگی بعد از ناهار
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش ساخت ربات در تلگرام
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش Paint ویندوز
تاریخ : چهارشنبه 20 آبان 1394
چگونه شبکه وای فای WPA و WPA2 را هک کنیم؟
تاریخ : سه شنبه 19 آبان 1394
بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

yfun بازدید : 503 جمعه 22 آذر 1392 نظرات (0)

آماده سازی: 2 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه


مواد اولیه : برای 8 نفر

عسل  1/3 فنجان
 فلفل قرمز (تازه پودر شده)  1 نوک انگشت
زنجبیل (تازه رنده شده)  نصف قاشق چایخوری
 آب 1 فنجان
 شکر قهوه ای  1/3 فنجان
سیر (تازه پودر شده) نصف قاشق چایخوری
سس سویا نصف فنجان
مرغ 6 تکه
روغن نباتی 1 و نیم قاشق سوپخوری
کره بادام زمینی (پر چرب) نصف فنجان
سرکه سفید 1 و نیم قاشق سوپخوری
سس ورسترشایر 1 و نیم قاشق سوپخوری
روغن کنجد (بو داده) 3 قطره

 

مرغ 16 تکه (یا 2 تا 3 عدد سینه مرغ، تکه های نازک)

طرز تهیه کباب ساتای :
1. اگر غذا را روی کباب پز درست می کنید، سیخ ها را 10 دقیقه قبل از مزه دار کردن مرغ در آب خیس کنید.

2. در یک کاسه ی بزرگ سرکه، روغن نباتی، سس سویا، سیر، آب، زنجبیل، شکر، فلفل قرمز، سس ووست شایر و روغن کنجد را با همزن بزنید.

3. تکه های مرغ را به شکل زیر و رو به سیخ بکشید و در یک کیسه ی زیپی قرار دهید.

4. مواد مزه دار کننده را روی تمام سطح تکه های مرغ بریزید و در کیسه را ببندید و تکان دهید تا روی کل مرغ ها پوشانده شود. به مدت حداقل 2 ساعت (و نه بیشتر از 8 ساعت) در یخچال قرار دهید. بعد از مزه دار شدن سیخ ها را از درون کیسه بیرون بیاورید و مواد مزه دار کننده را برای مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی کنار بگذارید.

5. مواد مخلوط جلا دهنده ( کره ی بادام زمینی، عسل، آب و باقیمانده ی مخلوط مزه دار کننده) را داخل یک قابلمه با هم ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آنقدر هم بزنید تا به خوبی حل شوند و مخلوط جوش بیاید.

 6. ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید کنار تا بر روی ساتای آماده شده بمالید. ساتای را در فر با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) به مدت 20 دقیقه یا آنقدر که دمای داخلی به 160 درجه فارنهایت (70 درجه سانتی گراد) برسد بپزید. یا روی کباب پز با شعله ی کم کباب کنید تا کاملاً بپزد. مخلوط جلا دهنده ی بادام زمینی را روی آن بمالید یا داخل ظرف بریزید.

7. روی آن را تزئین کنید.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
برنامه اندروید وبسایت یافان

شما می توانید با دانلود این برنامه برای موبایل

اندروید خود مجله اینترنتی یافان را دنبال کنید.

دانلود

معرفی کانال تلگرام کنکوری ها

کانال تلگرام کنکوری ها

@konkory

https://telegram.me/konkory

بهترین کانال برای بچه های کنکوری

اطلاعات کاربری
نظرسنجی
اگه گوشیت گم شه بیشتر نگران چی هستی؟
اگه یکی ذل بزنه تو چشات تو از رو میری یا اون؟
تبلیغات

بازی و برنامه اندروید 


تبادل لینک


آموزش آشپزی


تبلیغات شما در این مکان

تماس با 09333916488





نرم افزار افزایش بازدید وبسایت و وبلاگ

2000 جم رایگان کلش

ذکر ایام هفته