loading...
مجله یافان-جدید ترین اس ام اس و مطالب جالب وخواندنی
بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

جدید ترین مطالب مجله یافان
عکس های جدید و شخصی صدف طاهریان
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
سحر قریشی با چهره ای کتک خورده+عکس
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
نقشه ضد دراگون تاون هال ۸ کلش اف کلنز
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
مپ وار تاون هال 10 قوی
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
ابزار ذکر ایام هفته+کد
تاریخ : یکشنبه 27 دی 1394
معرفی آیفون 7 +شکل آن
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
بزرگترین کباب بناب-کباب ۵ متری
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
مدل شال و کلاه بافتنی دخترانه جدید
تاریخ : یکشنبه 01 آذر 1394
لباس مجلسی شیک
تاریخ : شنبه 30 آبان 1394
جدیدترین عکس های سمیرا حسینی
تاریخ : پنجشنبه 28 آبان 1394
مدل های جدید تزیین منزل همراه با چوب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
روش هایی برای زیبا شدن لب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
طرز تهیه سالاد ایتالیایی با مرغ
تاریخ : دوشنبه 25 آبان 1394
عکس نوشته های زیبای عاشقانه
تاریخ : شنبه 23 آبان 1394
مبارزه با خستگی بعد از ناهار
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش ساخت ربات در تلگرام
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش Paint ویندوز
تاریخ : چهارشنبه 20 آبان 1394
چگونه شبکه وای فای WPA و WPA2 را هک کنیم؟
تاریخ : سه شنبه 19 آبان 1394
بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

yfun بازدید : 396 پنجشنبه 03 بهمن 1392 نظرات (0)

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه


مواد لازم : برای 4 نفر

 پوست پرتقال (رنده شده)  پوست یک پرتقال
آب پرتقال 1/2 فنجان
 شکر قهوه ای  50 گرم
 سرکه برنج  2 قاشق غذاخوری
سس سویا  2 قاشق غذاخوری
سس فلفل 2 قاشق چای خوری
زنجبیل (رنده شده) 2 قاشق چای خوری
آرد ذرت 2 قاشق چای خوری
روغن کانولا به مقدار لازم
گوشت گاو 680 گرم
برنج پخته برای 4 نفر
پیازچه (خرد شده برای تزئین) 3 تا 4 عدد

 

گوشت گاو (گوشت استیکی نازک ورقه شده و روی آن نمک و فلفل پاشیده شده)

طرز تهیه:
داخل یک کاسه متوسط، پوست پرتقال رنده شده، آب پرتقال، شکر قهوه ای، سرکه، سس سویا، سس فلفل، زنجبیل و آرد ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب شوند و کنار بگذارید.

روغن را داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. گوشت را در دو دسته بپزید تا اینکه مجبور نشوید آنها را هم بزنید. هر طرف هر دسته از گوشت ها را به مدت یک دقیقه تفت دهید و بعد به مدت 2 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید تا گوشت قهوه ای شود. گوشت های پخته را به کاسه انتقال دهید و روی آن را بپوشانید باقیمانده گوشت ها را به همین صورت بپزید و به کاسه انتقال دهید.

سس پرتقال آماده شده را سریع هم بزنید و به یک قابلمه بزرگ انتقال دهید. سس را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 2 الی 3 دقیقه بپزید تا غلیظ شود.


گوشت ها و آب آنها را به قابلمه سس اضافه کنید و هم بزنید تا گوشت ها به سس آغشته شوند. گوشت ها را روی برنج های پخته قرار دهید و روی آن را با پیازچه تزئین و سرو کنید.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
برنامه اندروید وبسایت یافان

شما می توانید با دانلود این برنامه برای موبایل

اندروید خود مجله اینترنتی یافان را دنبال کنید.

دانلود

معرفی کانال تلگرام کنکوری ها

کانال تلگرام کنکوری ها

@konkory

https://telegram.me/konkory

بهترین کانال برای بچه های کنکوری

اطلاعات کاربری
نظرسنجی
اگه گوشیت گم شه بیشتر نگران چی هستی؟
اگه یکی ذل بزنه تو چشات تو از رو میری یا اون؟
تبلیغات

بازی و برنامه اندروید 


تبادل لینک


آموزش آشپزی


تبلیغات شما در این مکان

تماس با 09333916488





نرم افزار افزایش بازدید وبسایت و وبلاگ

2000 جم رایگان کلش

ذکر ایام هفته