loading...
مجله یافان-جدید ترین اس ام اس و مطالب جالب وخواندنی
بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

جدید ترین مطالب مجله یافان
عکس های جدید و شخصی صدف طاهریان
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
سحر قریشی با چهره ای کتک خورده+عکس
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
نقشه ضد دراگون تاون هال ۸ کلش اف کلنز
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
مپ وار تاون هال 10 قوی
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
ابزار ذکر ایام هفته+کد
تاریخ : یکشنبه 27 دی 1394
معرفی آیفون 7 +شکل آن
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
بزرگترین کباب بناب-کباب ۵ متری
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
مدل شال و کلاه بافتنی دخترانه جدید
تاریخ : یکشنبه 01 آذر 1394
لباس مجلسی شیک
تاریخ : شنبه 30 آبان 1394
جدیدترین عکس های سمیرا حسینی
تاریخ : پنجشنبه 28 آبان 1394
مدل های جدید تزیین منزل همراه با چوب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
روش هایی برای زیبا شدن لب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
طرز تهیه سالاد ایتالیایی با مرغ
تاریخ : دوشنبه 25 آبان 1394
عکس نوشته های زیبای عاشقانه
تاریخ : شنبه 23 آبان 1394
مبارزه با خستگی بعد از ناهار
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش ساخت ربات در تلگرام
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش Paint ویندوز
تاریخ : چهارشنبه 20 آبان 1394
چگونه شبکه وای فای WPA و WPA2 را هک کنیم؟
تاریخ : سه شنبه 19 آبان 1394
بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

yfun بازدید : 627 چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

 

مواد لازم :

 

آب : 1 ليوان

شكر : 250 گرم
هندوانه : 1/5 كيلوگرم

 

طرز تهیه یخمک هندوانه :

 

– ابتدا آب و شكر را در قابلمه‌ای ریخته، آن را روی حرارت ملايم می گذاريم و مرتب هم می زنيم تا شكر كاملاً حل شود و محلول به جوش آید. سپس حرارت را زياد کرده تا حدود 5 دقيقه (بدون اين كه هم بزنيم) بجوشد.
– شربت آماده شده را از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود.
– هندوانه را پوست گرفته ، هسته‌های آن را جدا می كنيم و در مخلوط‌ كن می ريزيم تا به صورت پوره دربيايد.
– شربت آماده شده را به پوره‌ی هندوانه در مخلوط کن، اضافه کرده و به مدت 5-3 دقیقه خوب آن ها را با هم مخلوط می كنيم.
– مخلوط آماده شده هندوانه را در يك قالب فلزی می ريزيم و به مدت يك ساعت، یا تا زمانی که دور آن کمی یخ بزند، درون فریزر قرار می دهیم.
– درست قبل از زمان مصرف، مخلوط را از فریزر خارج کرده و درون دستگاه مخلوط کن به مدت 3- 2 دقیقه مخلوط کرده تا نرم و یکدست شوند. (همچنین می توانیم مخلوط درون آن را 2 تا 3 بار با چنگال  زده تا دانه‌های يخ روی آن پيدا شود.)
– يخمك هندوانه بلافاصله پس از آماده شدن بايد سرو شود.
– از قاشق بستنی می توان برای برداشتن يخمك استفاده كرد.

 
نکته :
 
– در صورت تمايل می توانیم 2 قاشق سوپ‌خوری نعنای خرد شده به يخمك اضافه كنيم. اين كار را بايد در مرحله‌ی آخر قرار دادن در فريزر انجام دهيم.
– مقدار شكر به نوع هندوانه و ذائقه افراد بستگی دارد.
– یخمک هندوانه را می توانیم داخل قالب های مختلف و شبیه قالب بستنی نیز تهیه کنیم.
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
برنامه اندروید وبسایت یافان

شما می توانید با دانلود این برنامه برای موبایل

اندروید خود مجله اینترنتی یافان را دنبال کنید.

دانلود

معرفی کانال تلگرام کنکوری ها

کانال تلگرام کنکوری ها

@konkory

https://telegram.me/konkory

بهترین کانال برای بچه های کنکوری

اطلاعات کاربری
نظرسنجی
اگه گوشیت گم شه بیشتر نگران چی هستی؟
اگه یکی ذل بزنه تو چشات تو از رو میری یا اون؟
تبلیغات

بازی و برنامه اندروید 


تبادل لینک


آموزش آشپزی


تبلیغات شما در این مکان

تماس با 09333916488





نرم افزار افزایش بازدید وبسایت و وبلاگ

2000 جم رایگان کلش

ذکر ایام هفته