کسانی که معتقدند غذاهای چینی قابل خوردن نیست و با ذائقه هر ملتی به خصوص ما ایرانی ها که ادعای خوش غذایی داریم سازگار نیست اگر دیم سام را یک بار امتحان کنند، نظرشان کاملا عوض می شود.
مجله آشپزی ایده آل: کسانی که معتقدند غذاهای چینی قابل خوردن نیست و با ذائقه هر ملتی به خصوص ما ایرانی ها که ادعای خوش غذایی داریم سازگار نیست اگر دیم سام را یک بار امتحان کنند، نظرشان کاملا عوض می شود. البته به شرطی که دستی به سروروی مواد اولیه آن کشیده و بعضی از عناصر را که نایاب بوده یا طعم غیرمتعارف دارند با آنچه خوشمزه می دانیم و در دسترس تر است، عوض کنیم. کار سختی نیست و فقط کمی همت می خواهد که شما دارید.
دیم سام,دیم سام چینی,دیم سام,غذای دیم سام,طرز تهیه دیم سام,غذای چینی,غذای چینی با نودل,غذای چینی فیلم سعادت آباد,غذای چینی با مرغ و سبزیجات,غذای چینی با سبزیجات,غذای چینی با مرغ,غذای چینی ها,غذای چینی جنین,غذای چینی خوشمزه,غذای چینی جنین انسان,غذاهای چینی
مواد لازم برای 4 نفر
مواد خمیر:
- آرد سفید: 150 گرم
- آب سرد: یک چهارم پیمانه
- آب جوش: یک چهارم پیمانه
- روغن: یک قاشق غذاخوری
مواد مایه داخل:
- گوشت چرخ کرده: 75 گرم
- پیاز کوچک: یک عدد، ساطوری
- قارچ: 75 گرم، ساطوری
- سویاسس: 2 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
- نشاسته ذرت: یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
طرز تهیه:
1- چهار قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرد روی شعله زیاد داغ کنید، پیاز را 3 دقیقه در آن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید. قارچ را اضافه کرده و پس از اینکه آب آن تبخیر شد، سویاسس را اضافه کنید. نشاسته ذرت را در یک قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به مایه گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
2- برای تهیه خمیر، آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید و آب جوش را به آن اضافه کرده و پس از آن آب سرد و روغن را اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خمیر گلوله ای شکل درآید. خمیر را 4-3 دقیقه روی سطح آردپاشی شده، ورز دهید تا خمیری نرم به دست آید که چسبناک نباشد، خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را پس از گرد کردن با وردنه به ضخامت یک میلی متر درآورید.
3- در مرکز هر خمیر، کمی از مایه بریزید، سپس کناره های آن را در بالا جمع کرده و به هم بچسبانید و یک پیچ بدهید تا بسته شود.
4- مقداری روغن را که دیم سام ها در آن شناور باشد در یک قابلمه کوچک داغ کنید. در هر نوبت 5-4 دیم سام را در روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. پس از خروج از روغن آنها را روی حوله کاغذی خشک کرده و با هر سس و سالادی که میل دارید سرو کنید.
نکات آشپزی:
1- بیشتر دیم سام های سنتی در بخارپزهای چوبی که با چرخ سر میز آورده می شود، پخته می شود.
2- انواع دیم سام ها با آرد برنج هم تهیه می شوند.
3- داخل دیم سام را با میگوی آبپز خردشده، پیازچه ساطوری، کنجد، بامبوشوت فلفل دلمه ای پر کنید.
4- برای گرفتن بوی گوشت از یک حبه سیر رنده شده یا یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده استفاده کنید.
5- دیم سامم یک غذای سبک چینی است که معمولا در مناطقی از چین که کانتون نامیده می شود همراه یک چای گیاهی به نام یوم چا yum cha سرو شود.