1. یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی، پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. 1 دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.
2. با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.
مواد اولیه :
ماهی سالمون 450 گرم (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک) |
خامه 1/4 فنجان (پر چرب) |
آب لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری (تازه) |
سس ورسترشایر 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری |
عصاره مرغ 5 فنجان |
نمک 1/2 قاشق چایخوری |
پاپریکا 1 قاشق چایخوری |
برگ بو 2 عدد |
سس گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری |
سیر 2 حبه (ریز شده) |
آویشن 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا 1 قاشق چایخوری خشک) |
کرفس 2 ساقه (خرد شده) |
پیاز 1 عدد (خرد شده) |
هویج 2 عدد (خرد شده) |
کره 2 قاشق سوپخوری |
روغن کانولا 1 قاشق سوپخوری |
پیازچه 2 قاشق سوپخوری (تازه، ریز خرد شده، جهت سرو) |