close
دانلود آهنگ جدید
ساندویچ مرغ با ترخون
loading...

مجله یافان-جدید ترین اس ام اس و مطالب جالب وخواندنی

طرز تهیه قبل از هر چیز مواد اولیه مون رو آماده میکنیم. ران و سینه بدون پوست مرغ رو داخل یک لیتر آب نمک (2 قاشق چای خوری نمک) روی حرارت قرار میدیم. 20 دقیقه یا در حدی که مرغها پخته بشن کافیه. بعد از اینکه مرغ پخته شده خنک شد، استخوانها رو جدا میکنیم و به مربعهای کوچیک 1 تا 2 سانتیمتری تقسیم میکنیم. در این مرحله همه مواد اولیه رو با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل هم به اندازه دلخواه برای طعم بهتر اضافه میکنیم. نکته: این غذا رو میشه هم بعنوان سالاد و هم بعنوان ساندویچ سرو کرد. میتونید با نان ساندویچ بعنوان…

بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

جدید ترین مطالب مجله یافان
عکس های جدید و شخصی صدف طاهریان
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
سحر قریشی با چهره ای کتک خورده+عکس
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
نقشه ضد دراگون تاون هال ۸ کلش اف کلنز
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
مپ وار تاون هال 10 قوی
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
ابزار ذکر ایام هفته+کد
تاریخ : یکشنبه 27 دی 1394
معرفی آیفون 7 +شکل آن
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
بزرگترین کباب بناب-کباب ۵ متری
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
مدل شال و کلاه بافتنی دخترانه جدید
تاریخ : یکشنبه 01 آذر 1394
لباس مجلسی شیک
تاریخ : شنبه 30 آبان 1394
جدیدترین عکس های سمیرا حسینی
تاریخ : پنجشنبه 28 آبان 1394
مدل های جدید تزیین منزل همراه با چوب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
روش هایی برای زیبا شدن لب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
طرز تهیه سالاد ایتالیایی با مرغ
تاریخ : دوشنبه 25 آبان 1394
عکس نوشته های زیبای عاشقانه
تاریخ : شنبه 23 آبان 1394
مبارزه با خستگی بعد از ناهار
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش ساخت ربات در تلگرام
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش Paint ویندوز
تاریخ : چهارشنبه 20 آبان 1394
چگونه شبکه وای فای WPA و WPA2 را هک کنیم؟
تاریخ : سه شنبه 19 آبان 1394
بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

yfun بازدید : 235 چهارشنبه 25 دي 1392 نظرات ()

طرز تهیه
قبل از هر چیز مواد اولیه مون رو آماده میکنیم. ران و سینه بدون پوست مرغ رو داخل یک لیتر آب نمک (2 قاشق چای خوری نمک) روی حرارت قرار میدیم. 20 دقیقه یا در حدی که مرغها پخته بشن کافیه.
بعد از اینکه مرغ پخته شده خنک شد، استخوانها رو جدا میکنیم و به مربعهای کوچیک 1 تا 2 سانتیمتری تقسیم میکنیم.
در این مرحله همه مواد اولیه رو با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل هم به اندازه دلخواه برای طعم بهتر اضافه میکنیم.



نکته:
این غذا رو میشه هم بعنوان سالاد و هم بعنوان ساندویچ سرو کرد.
میتونید با نان ساندویچ بعنوان ساندویچ سرو کنید و یا بدون نان ساندویچ با کاهو و گوجه بعنوان سالاد مرغ سروش کنید و لذت ببرید.


مواد اولیه :

برای 4 نفر
ترخون 1/2 قاشق چای خوری (خشک شده یا 1 تا 2 قاشق غذاخوری ترخون تازه خرد شده)
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
آلو بخارا 1/4 فنجان (آلوی خشک بدون هسته خرد شده)
کرفس 1 عدد (1 ساقه خرد شده)
سس مایونز 1/4 فنجان
سینه مرغ 400 گرم
نمک به مقدار لازم
ران مرغ 400 گرم
فلفل به مقدار لازم

 

ارسال به تلگرام
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
برنامه اندروید وبسایت یافان

شما می توانید با دانلود این برنامه برای موبایل

اندروید خود مجله اینترنتی یافان را دنبال کنید.

دانلود

معرفی کانال تلگرام کنکوری ها

کانال تلگرام کنکوری ها

@konkory

https://telegram.me/konkory

بهترین کانال برای بچه های کنکوری

اطلاعات کاربری
نظرسنجی
اگه گوشیت گم شه بیشتر نگران چی هستی؟



اگه یکی ذل بزنه تو چشات تو از رو میری یا اون؟


تبلیغات

بازی و برنامه اندروید 


تبادل لینک


آموزش آشپزی


تبلیغات شما در این مکان

تماس با 09333916488





نرم افزار افزایش بازدید وبسایت و وبلاگ

2000 جم رایگان کلش

ذکر ایام هفته