close
دانلود آهنگ جدید
کانفی اردک با ترشی کشمش تند
loading...

مجله یافان-جدید ترین اس ام اس و مطالب جالب وخواندنی

آماده سازی: 30 دقیقهمدت انتظار: 2 ساعتمجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه مواد لازم : برای 8 نفر ران اردک (با پوست و استخوان) 8 عدد سیر (ریز خرد شده) 4 حبه آویشن (جدا شده از ساقه) 9 شاخه کوچک کشمش طلایی 1 و نیم فنجان دانه خردل قهوه ای 2 قاشق چایخوری سرکه سفید 1/2 فنجان شکر 1/4 فنجان رزماری 1 شاخه کوچک  فلفل سیاه (آسیاب شده)  1 قاشق چایخوری  نمک 2 قاشق سوپ خوری و 1 قاشق چایخوری  فلفل قرمز 9 عدد فلفل قرمز 9 عدد (خرد و خشک شده، یا 1 و نیم قاشق چایخوری پودر فلفل مخلوط) می دانید بهترین چیز…

بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

جدید ترین مطالب مجله یافان
عکس های جدید و شخصی صدف طاهریان
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
سحر قریشی با چهره ای کتک خورده+عکس
تاریخ : جمعه 02 بهمن 1394
نقشه ضد دراگون تاون هال ۸ کلش اف کلنز
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
مپ وار تاون هال 10 قوی
تاریخ : پنجشنبه 01 بهمن 1394
ابزار ذکر ایام هفته+کد
تاریخ : یکشنبه 27 دی 1394
معرفی آیفون 7 +شکل آن
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
بزرگترین کباب بناب-کباب ۵ متری
تاریخ : پنجشنبه 05 آذر 1394
مدل شال و کلاه بافتنی دخترانه جدید
تاریخ : یکشنبه 01 آذر 1394
لباس مجلسی شیک
تاریخ : شنبه 30 آبان 1394
جدیدترین عکس های سمیرا حسینی
تاریخ : پنجشنبه 28 آبان 1394
مدل های جدید تزیین منزل همراه با چوب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
روش هایی برای زیبا شدن لب
تاریخ : چهارشنبه 27 آبان 1394
طرز تهیه سالاد ایتالیایی با مرغ
تاریخ : دوشنبه 25 آبان 1394
عکس نوشته های زیبای عاشقانه
تاریخ : شنبه 23 آبان 1394
مبارزه با خستگی بعد از ناهار
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش ساخت ربات در تلگرام
تاریخ : پنجشنبه 21 آبان 1394
آموزش Paint ویندوز
تاریخ : چهارشنبه 20 آبان 1394
چگونه شبکه وای فای WPA و WPA2 را هک کنیم؟
تاریخ : سه شنبه 19 آبان 1394
بسته کسب درآمد با تخفیف ویژه

yfun بازدید : 264 دوشنبه 11 آذر 1392 نظرات ()

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم : برای 8 نفر

ران اردک (با پوست و استخوان) 8 عدد
سیر (ریز خرد شده) 4 حبه
آویشن (جدا شده از ساقه) 9 شاخه کوچک
کشمش طلایی 1 و نیم فنجان
دانه خردل قهوه ای 2 قاشق چایخوری
سرکه سفید 1/2 فنجان
شکر 1/4 فنجان
رزماری 1 شاخه کوچک
 فلفل سیاه (آسیاب شده)  1 قاشق چایخوری
 نمک 2 قاشق سوپ خوری و 1 قاشق چایخوری
 فلفل قرمز 9 عدد


فلفل قرمز 9 عدد (خرد و خشک شده، یا 1 و نیم قاشق چایخوری پودر فلفل مخلوط)


می دانید بهترین چیز در درست کردن کانفی اردک چیست؟
آن همه روغن غلیظی که برایتان می ماند. از آن برای سرخ کردن سیب زمینی استفاده کنید.


راه خوبی است تا یک روش قدیمی را به روز کنید. خلاصه که به هیچ وجه آن را دور نریزید (این روغن به خوبی در فریزر دوام می آورد).

طرز تهیه:
به وسیله ی نوک یک چاقو یا نوک تیز چنگال سرتاسر پوست ران اردک را خراش دهید. سیر را روی آن بمالید (خرده های سیر باید به پوست بچسبند) و با یک قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده و 2 قاشق سوپخوری نمک مزه دار کنید.


فر را از قبل تا 250 درجه ی فارنهایت داغ کنید. تکه های اردک را از سمت پوست دار در یک ماهیتابه یا ظزف چدنی بزرگ بچینید و 8 شاخه آویشن و 4 عدد فلفل قرمز (یا 1 قاشق سوپخوری پودر فلفل مخلوط) را به همراه نصف فنجان آب به آن اضافه کنید. روی تابه را با فویل یا سرپوش بپوشانید و به مدت 2 ساعت در فر بگذارید تا آنقدر بپزد که روغن بیاندازد (شوکه نشوید، حسابی به روغن می نشیند).


قطعه های اردک را از آن رو کنید و در روغن خود بخوابانید. روی تابه را بپوشانید و به مدت 2 تا 2 ساعت و نیم دیگر بپزید تا گوشت آن حسابی ترد شود و استخوان ها به راحتی تکان بخورند.


طی این مدت، سرکه، شکر، دانه های خردل، شاخه ی رزماری، شاخه آویشن باقیمانده، 2 فلفل قرمز (یا نصف قاشق چایخوری پودر فلفل مخلوط) و 1 فنجان آب را در یک ماهیتابه ی متوسط بریزید و بگذارید تا جوش بخورد. حرارت شعله را کم کنید و به مدت 3 دقیقه بگذارید آهسته بجوشد و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود. کشمش ها را توی این مخلوط بریزید و آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید حداقل به مدت 1 ساعت خنک شود.


حرارت فر را تا 400 درجه ی فارنهایت زیاد کنید. تکه های اردک را از داخل روغن بردارید و به شکلی که سمت پوست دار آن رو به بالا باشد روی یک سینی فر قرار دهید.
روغن را برای مصارف دیگر نگه دارید ( این روغن تا 3 هفته در یخچال و 3 ماه در فریزر ماندگاری دارد، قبل از مصرف مجدداً حرارت دهید و آن را صاف کنید).


تکه های اردک را با فلفل سیاه خرد شده مزه دار کنید و آنها را به مدت 30 تا 35 دقیقه سرخ کنید تا پوستشان طلایی و برشته شود. حالا می توانید اردک را به همراه ترشی کشمش سرو کنید.

میتوانید این کار ها را از پیش انجام دهید:
میتوانید کشمش را از یک هفته قبل ترشی بیندازید.
روی آن را بپوشانید و بگذارید تا خنک شود. دمای آن را قبل از سرو کردن به دمای اتاق برسانید.


اردک را هم می توانید از یک هفته قبل بپزید.
تکه های اردک خوابانده شده در روغن را در یک ظرف محفوظ از هوا قرار دهید و بگذارید خنک شود.

ارسال به تلگرام
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
برنامه اندروید وبسایت یافان

شما می توانید با دانلود این برنامه برای موبایل

اندروید خود مجله اینترنتی یافان را دنبال کنید.

دانلود

معرفی کانال تلگرام کنکوری ها

کانال تلگرام کنکوری ها

@konkory

https://telegram.me/konkory

بهترین کانال برای بچه های کنکوری

اطلاعات کاربری
نظرسنجی
اگه گوشیت گم شه بیشتر نگران چی هستی؟



اگه یکی ذل بزنه تو چشات تو از رو میری یا اون؟


تبلیغات

بازی و برنامه اندروید 


تبادل لینک


آموزش آشپزی


تبلیغات شما در این مکان

تماس با 09333916488





نرم افزار افزایش بازدید وبسایت و وبلاگ

2000 جم رایگان کلش

ذکر ایام هفته